NÁBYTEK NÁS BAVÍ. JIŽ SKORO 30 LET....
Propozice
|
Přihlášky
|
Startující
|
Plány tratí
|
Výsledky
|
Galerie
|
Partneři
|
Historie

DUATLON 2013

22.9.2013 - Výsledková listina zde

 

21.9.2013 - Závod je za námi... Děkujeme všem za účast. Výsledky budou zveřejněny co nejříve. Krátkou reportáž, kterou natočila Česká televize můžete dnes večer po 20 hodině zhlédnout v pořadu BBV na ČT1. První fotogalerie Davida Kerschbauma zde

 

19.9.2013 - Z důvodu děštivého počasí, které je v tomto týdnu jsme udělali malé změny umístění cíle a centra závodu. Ke změnám došlo také v tratích běhu žactva. Centrum závodu nebude na louce uprostřed parku, ale na asfalfovém hřišti. Blíže k tomuto hřišti se posunul i cíl. Nové mapy zde.

 

17.9.2013 - On-line registrace je již vypnuta. Přihlásit se ale ještě můžete v sobotu ráno na prezentaci. Nyní je přihlášeno 109 závodníků do hlavního závodu, 8 štafet a 79 závodníků v kategorii žactva. Limit je 150 závodníků pro hlavní závod a 20 štafet. Zkontrolujte si také platby startovného zde. Případné nesrovnalosti nám napište na e-mail duatlon@noblzamberk.cz.

 

14.9.2013 - Pro závodníky, kteří si chtějí připomenout loňský ročník a pro ty, kteří k nám přijedou na závod poprvé tu máme dvanáctiminutové video z minulého roku. Počasí nám sice moc nepřálo, ale atmosféra byla i tak vynikající. Letos bude ale určitě sluníčko ;-).....

 

12.9.2013 - Účastníci hlavního závodu od nás dostanou na památku k finišerskému triku ještě jeden malý dárek. Startovní číslo se svým jménem. Součástí startovního čísla, ale není "race belt". A tak si nezapomeňte vzít svůj nebo alespoň gumu kolem pasu a spínací špendlíky ;-). To neplatí pro žákovské kategorie.

 

11.9.2013 - Nezapomeňte se při prezentaci přihlásit do kategorie rodin. ČTA společně s CK Alex věnovali jako ceny pro kategorii rodin vouchrery na zájezdy s CK ALEX. Vyhlášeno bude 7 nejlepších rodin a obdrží vouchery v hodnotě 3.000 Kč, 2.500 Kč, 2.000 Kč, 1.500 Kč a 3 x 1.000 Kč. Vouchery jsou v sezoně 2013 určeny jako příspěvek ČTA na nákup zájezdu s CK Alex, nad rámec slevy pro členy ČTA. Jednotlivé vouchery jsou pro danou rodinu sčitatelné. Vouchery jsou přenosné na jiného člena ČTA s uhrazeným členským poplatkem.

  

10.9.2013 - Ondra Moravec opět na startu NO+BL duatlonu. Svoji účast v letošním ročníku NO+BL duatlonu potvrdil bronzový medailista, dvojnásobný držitel 4.místa z MS v biatlonu v Novém Městě n.M. a celkově 12. muž SP v biatlonu Ondra Moravec. Dalším biatlonovým reprezentantem na startu bude 6. muž loňského ročníku duatlonu Lukáš Kristejn. Jak s touto výzvou naloží specialisté na duatlon či triatlon? K favoritům, kteří jsou zatím k dnešnímu dni přihlášeni, patří loni bronzový Tom Svoboda a Petr Minařík.

 

10.9. 2013 - Minulé roky bylo hodně dotazů na to na jakém kole se lze závodu zůčastnit. Pro závod s povolenou jízdou v háku platí z důvodu bezpečnosti následující část pravidel:

 

7.2.1 Kolo musí odpovídat následujícím požadavkům:….. e) pro závod s povolenou jízdou v háku je nutné silniční kolo, ….

7.2.3 Řídítka při povolené jízdě v háku: ……a) jako základ smějí být použita pouze klasická cyklistická řídítka (berany), …..

Výjímka platí pro závod žactva a štafet, kde jsou povolena horská či treková kola. Celá pravidla ke stažení zde.

 

26.8.2013 - Jak už je u nás tradicí tak finišerská trička budou opět z funkčního materiálu. Letos od firmy

 

2.7.2013 - Spuštěna on-line registrace.


Zpět