NÁBYTEK NÁS BAVÍ. JIŽ SKORO 30 LET....
Propozice
|
Přihlášky
|
Startující
|
Plány tratí
|
Výsledky
|
Galerie
|
Partneři
|
Historie

DUATLON 2012

24.9.2012  - 22.ročník NO+BL duatlonu je za námi. Počasí nám moc nepřálo a tak díky všem kteří si kstart zactvocilvyhlaseni nám přijeli zazávodit. Nejhůře na tom byli děti, když jejich oba závod proběhli v dešti. Na hlavní závod nám alespoň přestalo pršet. Ale i tak bylarekordní účas 232 závodníků. V hlavním závodě si tituly mistrů České republiky si odezli David Kuchařík a Klára Moravcová. Ještě jednou gratulujeme! Výsledky zde. První fotogalerii najdete zde. Případné připomínky či náměty do další ročníků jsou vítány ;-). Můžete nám je poslat na duatlon@noblzamberk.cz.

 

Tomáš Strnad a tým skvělých pořadatelů

 

20.9.2012 - Tak jsme včera vyčistili celou trať běhu, kde bylo potřeba jsme posekali trávu, díry v silnici jsou opraveny,.... závod může začít ;-). Startovní listinu s přidělenými startovními čísly najdete zde: hlavní závod, štafety. Hlavní cenu v kategorii můžů, cyklistický rám FORT, věnovala firma Fort frames s.r.o. A v kategorii žen to bude trampolína od firmy KOLEX. Price money pro celý závod jsou vypsány v hodnotě 10.000,- Kč. Ale dalších 10.000,- Kč je vypsáno pro kategorii rodin. A tak pokud přijedete s dětmi, manželkou, vnukem,... neváhejte ještě se můžete u prezantace přihlásit do této kategorie!

 

16.9.2012  - Dnes byl v parku ještě klid a krásný podzimní den. Nyní už zbývá "jen" vyčistit cesty, vPark1Park2Park3Park3Park3 některých místech vysekat vysokou trávu a v pátek vytyčit trať. Díky ochotě Správy Parishových lesů budou v úterý vyasfaltovány největší díry v silnici. Díky! A pak už jen v sobotu v 9 hodin startovní výstřel prvního závodu. Tak ahoj v sobotu :-). Těšíme se na vás!

 

15.9.2012 - On-line registrace je již uzavřena. Přihlásit se ještě můžete v sobotu ráno přímo na prezentaci od 8.30 hodin. K závodu je nyní přihlášeno 119 závodníků k hlavnímu závodu, 9 štafet a 52 závodníku k závodu žactva.

 

13.9.2012 - Již zítra v pátek 14.9. se uzavírájí on-line přihlášky. Další registrace bude možná až v sobotu 22.9. při prezentaci za startovné 350,- Kč a bez nároku na finišérské tričko. A také za předpokladu, že nebude překročen limit 150 závodníků v hlavním závodě a 20 štafet. Zkontrolujte si platbu startovného a případné reklamace posílejte na duatlon@noblzamberk.cz.

 

12.9.2012 - Velká výzva pro všechny všecny triatlonisty a duatlonisty !!! Svoji účast na MČR  v dualtonuOndra 3Bimbo Erbenovadnes potvrdili reprezentanti ČR v biatlonu. Ondřej Moravec - 28. můž celkového pořadí světového poháru v biatlonu 2012 a Michal Krčmář - finišman stříbrné štafety na mistrovství světa juniorů 2012. Jak na tuto výzvu odpoví Tomáš Řenč, František Kubínek či Jirka Kalus... ;-). V kategorii žen by měla být hlavní favoritkou letos  neporazitelná Helena Erbenová. 

 

12.9.2012 - Startovní listina se již plní! Již nyní je do hlavního závodu přihlášeno více jak sto závodníků! A tak neváhejte s přihláškami, kdo chce finišerské triko od firmy ATEX a zvýhodněné startovné, tak mu zbývají poslední 3 dny na přihlášení! Limit pro hlavní závod je 150 borců a 20 štafet a tak se může stát, že se na někoho nedostane.... :-( 

 

5.9. 2012Minulý rok bylo hodně dotazů na to na jakém kole se lze závodu zůčastnit. Pro závod s povolenou jízdou v háku platí z důvodu bezpečnosti následující část pravidel:

     7.2.1 Kolo musí odpovídat následujícím požadavkům:….. e) pro závod s povolenou jízdou v háku je nutné silniční kolo, ….

    7.2.3 Řídítka při povolené jízdě v háku: ……a) jako základ smějí být použita pouze klasická cyklistická řídítka (berany), …..

Výjímka platí pro závod žactva a štafet, kde jsou povolena horská či treková kola. Celá pravidla ke stažení zde.

 

31.8. 2012 - Přihlašování k závodu je plném proudu. K dnešnímu dni je již přihlášeno 45 závodníků. Finišérské tričko bude letos s novým designem opět z funkčního materiálu od firmy ATEX ;-)....


Zpět