NÁBYTEK NÁS BAVÍ. JIŽ SKORO 30 LET....
Propozice
|
Přihlášky
|
Startující
|
Plány tratí
|
Výsledky
|
Galerie
|
Partneři
|
Historie

DUATLON 2011

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY, 4.ZÁVOD POHÁRU PARDUBICKÉHO KRAJE

Výsledky zde,                    Propozice zde

28.9. - Video Karla Harmana z NO+BL duatlonu 2011 na youtube.com

28.9. - Napsali o závodě
 
Vendula Frintová: "...mnohokrat dekuji! I ja jsme byla rada, ze jsem se zucastnila. krasne pocasi, krasna trat, co vice si prat. Myslim, ze byste meli zauvazovat a prodat v beh parku na atleticke MCR v prespolnim behu. Trat by na to byla raozhodne dustojna a moc pekna. Samozrejme pokud se v pristim roce otevre v mem kalendari prostor, rada se znovu zucastnim, nebot jsem si zavod opravdu uzila."
Dekuji! S pozdravem Vendula Frintova
 
 
Petr Vabroušek: "‎....jsem se zúčastnil Mistrovství ČR ve sprint duatlonu Žamberk na tratích 5km-20km-3km. Nakonec z toho bylo 8. místo. Krásný závod a na duatlon překvapivých více než 200 účastníků. Moc jsem si to užil....."
 
 
 
Ahoj.
Myslím, že závod se určitě povedl, mouchy se vždycky najdou, ale žádné podstatné určitě nebyly. U prezentace by asi stačilo, kdyby byla odděleně (třeba v různých místnostech nebo venku u startu) pro zaregistrované a nezaregistrované a o 1 - 2 lidi více, pak by to fungovalo rychleji. Asi se dopředu nedalo počítat s tím, že se nahrne tolik nepřihlášených - počasí, MČR apod. Trať byla zajištěná výborně, výsledky taky, zázemí u cíle/startu taky. Výborný nápad byl s domácím občerstvením - buchtami. To jsem ještě nikde nepotkal. Moc díky šikovným maminám.
Díky za povedený závod.
Pavel Skalický, ValMez
 
 
Závod byl úžasný, běžecký okruh je moc hezký a kolo s kopcema taktéž. K tomu super počasí. A ty napečené buchty!!! To nemělo chybu. Opravdu jsme si to užili.
Díky moc.
Hodně sil do dalších ročníků.
Šárka Gr
 
 
Ahoj.
Dík za špičkově zorganizovaný duatlon. Nemělo to chybu!!! Zvláštní poděkování patří "holkám", které organizovali a moderovali dětský mini duatlon. Tak za rok...
S pozdravem Petr Adamec
 

26.9. - Další fotogafie z NO+BL duatlonu naleznete zde

25.9. - Fotogafie Ladislava Adámka z 21. ročníku NO+BL duatlonu naleznete zde

24.9. - Letošní 21.ročník je za námi. Na start se postavilo v nádherném podzimním počasí rekordních 227 závodníků!!! Absolutními vítězi se stali Karel Zadák a Vendula Frintová oba dva z EKOL ELITE Triatlon teamu. Výsledky najdete níže v příloze. Omlouváme se všem závodníkům za zdržení a některá nedopatření při prezentaci. Je to pro nás velké ponaučení pro příští ročníky.
Případné připomínky a náměty k závodu nám zašlete na e-mail duatlon@noblzamberk.cz
Tomáš Strnad
2011